LG Spirit

LG Spirit

LG Spirit er en flot smartphone med en attraktiv og skarp 4,7’’ skærm. Den er ikke lige så dyr og kraftfuld som LG G4, men LG har taget alt det gode fra LG G4 og proppet dem ned i en mindre og mere overkommelig smartphone. Bl.a. er LG Spirit udstyret med et langtidsholdbart batteri, der tillader dig at gå igennem dagen med en energigivende intensitet og en bedre processor der tillader at du kan bruge flere features og apps på samme tid, uden at blive langsommere.

Da din smartphone er dit dyrebareste eje, så fortjener den intet mindre end den bedste beskyttelse den kan få, og hos Lux-Case.dk står vi klar med Danmark’s største udvalg af covers, etuier tilbehør og meget andet. Vi ved hvor irriterende fedtede fingre og en ridset skærm kan være, og derfor tilbyder vi også beskyttelsesfilm til din LG Spirit. Med det er din smartphone dækket helt ind fra top til tå.

Vi har løbende tilbud på mobilcovers, etuier og meget andet godt til din smartphone, så kig endeligt forbi Lux-Case.dk og gør et kup. Vi har altid lave priser på vores produkter, hurtig levering og GRATIS FRAGT.

We can't find products matching the selection.